DESPRE NOI

Noi suntem una dintre cele mai vechi și recunoscute firme de construcții din țară. Compania are peste 10 de ani de experiență în domeniu.

În tot acest timp am construit și renovat peste 4 milioane mp de spații – atât birouri cât și clădiri rezidențiale, lucru pe care l-am putut realiza datorită creativității și profesionalismului echipei noastre.Stilul personalizat și relațiile bune cu clienții noștri ne-au adus mult mai mult decât o reputație bună.

Misiunea noastră este de a aduce construcțiille la un nou nivel, acesta fiind și motivul pentru care utilizăm doar ultimele tehnici și tehnologii pentru construcții, alături de o serie de sisteme computerizate și software-uri care ne ajută să planificăm și să administrăm cu succes toate fazele procesului de construcție. 

Citește mai mult

VALORILE NOASTRE

Poate că suntem perfecționiști, însă considerăm că este extrem de important ca fiecare client să fie complet mulțumit cu rezultatul final. Ne dorim ca fiecare client, atunci când vede construcția finalizată să poată spune: "Da, este exact ce mi-am dorit!".

Motto-ul nostru este să ne facem treaba cu respect, pasiune și umor.

  • Respectul dezvoltă încrederea și încuranjează oamenii să lucreze în mod responsabil.
  • Pasiunea aduce o abordare creativă în munca noastră și stă la baza inovației.
  • Umorul ușurează munca tuturor :) .

Cu siguranță vă va face plăcere să lucrați cu noi!

Citește mai mult