Despre noi

Poate că suntem perfecționiști, însă considerăm că este extrem de important ca fiecare client să fie complet mulțumit cu rezultatul final. Ne dorim ca fiecare client, atunci când vede construcția finalizată să poată spune: "Da, este exact ce mi-am dorit!".

Cristal Pavaj SRL

Este locul experţilor în lucrări de aplicare a pardoselilor industriale şi civile: de peste un deceniu oferim servicii de calitate pentru cele mai diverse aplicaţii de pardoseli.

Oferim soluţii tehnice eficente şi durabile pentru un spectru larg pentru spaţii unde sarcinile zilnice impun aplicarea unui sistem de pardoseli specializat. Suntem în permanenţă conectaţi la evoluţiile tehnice din domeniul nostru de activitate şi utilizăm materiale moderne, în proceduri controlate, pentru a obţine cele mai bune rezultate.

Compania noastra va pune la dispoziţie sisteme complexe şi variate de pardoseli industriale, pardoseli epoxidice şi poliuretanice, pardoseli din beton sau pardoseli decorative, menite să răspundă celor mai exigente cerinţe de calitate şi design.

CONSTRUCT INC.
Stilul personalizat și relațiile bune cu clienții noștri ne-au adus mult mai mult decât o reputație bună.
Dan Ioan
Dialogul dintre client și arhitect este la fel de confedințial ca orice altă conversație personală, deoarece se discută despre crearea unui proiect, despre propriile vise.
Robert A. M. Stern